Ένεκα των περίεργων εποχών που διανύουμε, κυκλοφόρησε ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι μέχρι πρότινος του Tom Petty, με τίτλο “Confusion Wheel”. Φημολογείται ότι το εν λόγο anthem γράφτηκε πριν από 26 χρόνια από τον Αμερικανό μουσικό κι ερμηνευτή και τώρα βρέθηκε η κατάλληλη εποχή για τη δημοσίευσή του. Πρόκειται για μία mid tempo δημιουργία βασισμένη για ακόμη μία φορά στα blues rock ηχοχρώματα.

Αφορμή για την κυκλοφορία του τραγουδιού στάθηκε ένα νέο box set του Petty, το οποίο θα φέρει ως τίτλο “Wildflowers & All the Rest”. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, τραγούδια που γράφτηκαν το 1994 με σκοπό την ενδεχόμενη ένταξή τους στο διπλά “πλατινένιο” και δεύτερο κατά σειρά solo studio album “Wildflowers”, έμειναν στο συρτάρι μέχρι να βρουν τον κατάλληλο χρόνο για την κυκλοφορία τους.

Το εν λόγω box set είναι ήδη διαθέσιμο για να το προπαραγγείλεις, ενώ η επίσημη κυκλοφορία του πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 16 Οκτωβρίου μέσω της Warner Records. Σε αυτό μεταξύ άλλων θα συμπεριληφθούν και πέντε στο σύνολό τους ακυκλοφόρητα τα τραγούδια που θα αποτελούν το “All the Rest” μέρος του box set. Το “Confusion Wheel” μαζί με την κυκλοφορία του έλαβε και το δικό του visualizer, στο οποίο απεικονίζεται η ανησυχία της εποχής.

Ηλέκτρα Λήμνιου www.soundarts.gr