Ένα νέο music video κυκλοφόρησε η Jessie Ware για το τραγούδι της “What’s Your Pleasure?”

“Είμαι τόσο συγκλονισμένη που σας υποδέχομαι σε αυτόν τον νέο κόσμο της φαντασίας, της αισθαντικότητας και του φλερτ… Το ‘What’s Your Pleasure?’ κυκλοφόρησε. Οι δίσκοι πρέπει να είναι πάντοτε διασκεδαστικοί όταν τους φτιάχνεις! Κι αυτό οφείλεται κυρίως στον James Ford κι όλους τους συνεργάτες αυτού του δίσκου. Ελπίζω ότι ακούτε τον παλιό και νέο ήχο της Ware στον δίσκο, νιώθω πραγματικά ότι τελικά κατέληξα ως καλλιτέχνης και νιώθω πολύ καλά για αυτό.”

Με αυτά τα λόγια η Jessie Ware μας σύστησε στις 26 Ιουνίου τον ολοκαίνουριο και πολυ-αναμενόμενο δίσκο της, με τίτλο “What’s Your Pleasure?” Δώδεκα ολοκαίνουριες δημιουργίες έκαναν την εμφάνισή τους μέσω των PMRFriends Keep Secrets και Interscope Records. Μία ημέρα πριν από την επίσημη πρεμιέρα του album, η Βρετανίδα τραγουδίστρια μοιράστηκε μαζί μας ένα νέο της music video.

Δίνοντας εικόνα στο ομότιτλο με τον δίσκο τραγούδι, η Ware βρίσκει την αφορμή για να προάγει τη διαφορετικότητα, η οποία πάντα μπορεί να συνδυαστεί με την ευχαρίστηση. Ένας άνδρας, λοιπόν, παρουσιάζει τον πραγματικό του εαυτό, απομακρυσμένος από κάθε είδους ταμπού ή προκατάληψη.

Ηλέκτρα Λήμνιου www.soundarts.gr