Ο Αυστριακός μουσικός, DJ και μουσικός παραγωγός Parov Stelar παρουσιάζει ακόμη μία ευρηματική δημιουργία του, στην οποία αυτή τη φορά δε θα συναντήσουμε τα φωνητικά κάποιου καλλιτέχνη. Η σύνθεση που μας παρουσιάζει έχει τίτλο “Piano Boy” και κυκλοφόρησε στις 24 Απριλίου ως μέρος της νέας του δουλειάς “Voodoo Sonic (Trilogy Pt.2)”. Από αυτή έχουμε ήδη απολαύσει τραγούδια, όπως το “Brass Devil” και “Don’t You Forget”, με το τελευταίο να αποτελεί μία μοναδική συνεργασία με τον Anduze και την Lilja Bloom.

Το “Piano Boy” όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό βασίζεται στις μελωδίες του πιάνου, ενώ δεν ξεφεύγει από το γνώριμο electro swing ύφος του Parov Stelar. Σε άλλα νέα, ο Parov Stelar έχει ήδη προγραμματίσει ορισμένες live εμφανίσεις στην Ευρώπη, οι οποίες ξεκινούν από τις 13 Ιουνίου. Ωστόσο, αναμένουμε νέες πληροφορίες για την ομαλή διεξαγωγή τους ένεκα της πανδημίας του COVID-19.

Ο Marcus Füreder είναι ενεργός στο μουσικό προσκήνιο εδώ και 19 συναπτά έτη, χαρίζοντάς μας απολαυστικές μελωδίες μέσα από περισσότερα από 15 albums.

Ηλέκτρα Λήμνιου www.soundarts.gr