Η Lana Del Rey κυκλοφόρησε ένα άγριο νέο music video για το “Chemtrails Over the Country Club” από το επερχόμενο album της με τον ίδιο τίτλο.

Το clip ξεκινά με τον ίδιο τρόπο που μας έχει συνηθίσει η Lana Del Rey, με όλα τα προηγούμενα videos της: η ερμηνεύτρια γοητευτική και ντυμένη στο στυλ της δεκαετίας του ’60, οδηγεί ένα vintage Mercedes Benz και χαλαρώνει γύρω από μια πισίνα με τους φίλους της. Ολόκληρο το video ακολουθεί ένα old school Americana στυλ μέχρι που ξαφνικά, η μουσική σβήνει και το clip μας μεταφέρει σε μια νυχτερινή σκηνή, όπου η lana και οι φίλοι της μετατρέπονται σε…. Λυκάνθρωπους και όπως αποδεικνύεται, ο λύκος δεν ήταν μια επιπόλαια επιλογή για την προώθηση του single.

Η Del Rey παρουσίασε την τέχνη του album και το tracklist των 11 τραγουδιών του “Chemtrails Over the Country Club”, γράφοντας στο Instagram: “Υπάρχει πάντα αναταραχή και αναστάτωση και στη μέση υπάρχει πάντα όμορφη μουσική”. Η συνέχεια του “Norman Fucking Rockwell” του 2019 είναι πλέον διαθέσιμη για προπαραγγελία και αναμένεται να το κρατήσουμε στα χέρια μας στις 19 Μαρτίου. (Το album αρχικά είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το 2020, αλλά καθυστέρησε λόγω της πανδημίας).

Η Lana είχε κυκλοφορήσει το “Let Me Love You Like a Woman” τον περασμένο Οκτώβριο.

Κυκλοφόρησε επίσης το ντεμπούτο βιβλίο της με ποίηση, “Violet Bent Backwards Over the Grass”, ένα μήνα νωρίτερα και τη διασκευή του κλασικού «Summertime» του George Gershwin ένα μήνα αργότερα!

Θοδωρής Κολλιόπουλος www.soundarts.gr