Η ιστορία της Pfizer σε δύο λεπτά. Το video που ανέβασε ο Άλμπερτ Μπουρλά. Παρουσίασε τη νέα εταιρική εικόνα της φαρμακοβιομηχανίας…

Τον νέο λογότυπο της Pfizer παρουσίασε με ανάρτησή του στο twitter ο Έλληνας CEO της φαρμακευτικής εταιρείας, Άλμπερτ Μπουρλά.

Γράφει:

«Μετά από περισσότερα από 170 χρόνια πρόληψης και θεραπείας ασθενειών, η Pfizer μπήκε σε μια νέα εποχή μια εποχή που εστιάζουμε στην επιστήμη και την αξία που προσφέρουμε στους ασθενείς»

«Στο επιτυχημένο μας λογότυπο, κωδικοποιούμε το DNA της εταιρείας την ιστορία και το μέλλον της. Η νέα εταιρική ταυτότητα της Pfizer είναι μια ψηφιακή έκφραση της δέσμευσής μας για τη μετασχηματιστική δύναμη της επιστήμης. Είναι μια δυναμική αντανάκλαση του σκοπού μας. Η νέα ταυτότητα της εταιρείας μας, ερμηνεύει τον έλικα του DNA του κώδικα και τη μηχανής της ανθρώπινης προοπτικής. Είναι ένα σαφές μήνυμα ότι η νέα Pfizer πρόκειται να τολμήσει πιο θαρραλέα, να ερευνήσει πιο βαθιά και να υποστηρίξει πιο παθιασμένα για να κάνει πραγματικότητα αυτό που κάποτε ήταν αδιανόητο».

Γιάννης Μακρής www.ogdoo.gr