Μία μοναδική διασκευή από την Cindy Blackman Santana και τον Carlos Santana στο “Imagine” του John Lennon κυκλοφόρησε συνοδευμένη από το music video της!

Οι ιστορίες αγάπης αποτυπώνονται με πάθος σε κάθε πεδίο κι έτσι ο Carlos Santana μετά της συζύγου του Cindy Blackman ένωσαν για ακόμη μία φορά τις δυνάμεις τους για τη διασκευή το “Imagine”. Η γνωστή κι άκρως επιτυχημένη μπαλάντα του John Lennon λαμβάνει μία εξ ολοκλήρου διαφορετική version καταλήγοντας σε μία blues rock δημιουργία.

Τα δυναμικά κρουστά της Blackman, όπως και η ιδιαίτερη φωνή της δίνουν άλλη υπόσταση στο διαχρονικό αυτό τραγούδι και για χάρη του οι δύο καλλιτέχνες κυκλοφόρησαν το music video του. Σε αυτό θα παρακολουθήσουμε την Blackman να παίζει drums κατά τη διάρκεια μίας συναυλίας, ενώ τη συνοδεύει μοναδικά ο εξαιρετικός Carlos Santana.

Οι δύο καλλιτέχνες με αφορμή την πανδημία του COVID-19 συνεργάστηκαν με τον οργανισμό του Harry Chapin, WhyHunger, και της παγκόσμιας πλατφόρμας SongAid, η οποία επιτρέπει στους καλλιτέχνες να δωρίσουν έσοδά τους σε φιλανθρωπίες. Η συγκεκριμένη διασκευή πρόκειται παράλληλα να συμπεριληφθεί στο επερχόμενο studio album της Blackman, “Give the Drummer Some”, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στα μέσα του Σεπτέμβρη.

Σχετικά με την εν λόγω διασκευή, η Yoko Ono δε δίστασε να δηλώσει: “Είμαι ενθουσιασμένη που η επανεκτέλεση της Cindy Blackman Santana και του Carlos Santana στο ‘Imagine’ βοηθά στο να ξεκινήσει αυτή η σημαντική εκστρατεία και φέρει το όραμα του αείμνηστου συζύγου μου John Lennon για έναν ειρηνικό κόσμο, απαλλαγμένο από την πείνα από αυτήν την κρίσιμη αιτία”.

Ηλέκτρα Λήμνιου www.soundarts.gr