Μετατρέψτε τις φωτογραφίες σας σε έργα γνωστών ζωγράφων με αυτή την εφαρμογή. Ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού…

Μετατρέψτε τις φωτογραφίες σε πίνακα των Φρίντα Κάλο, Κιθ Χάρινγκ, Ζαν Μισέλ Μπασκιά, Γιαγιόι Κουσάμα ή Λεονάρντο ντα Βίντσι, με την εφαρμογή «Art Transfer».

Έχοντας συνεργαστεί με πολιτιστικά ιδρύματα από όλο τον κόσμο, όπως η Εθνική Πινακοθήκη του Ηνωμένου Βασιλείου και το Μουσείο Τέχνης MOA της Ιαπωνίας, η Google Arts & Culture απέκτησε την άδεια να ανακατασκευάσει διάσημα έργα όπως «Η Κραυγή του Έντβαρτ Μουνκ (1893), «Η Αυτοπροσωπογραφία με κολιέ από αγκάθια και κολίμπρι» της Φρίντα Κάλο (1940) και «Η Καρδιά και το Σύμπαν» της Γιαγιόι Κουσάμα.

92353660 256612272162203 2905753917881057280 n scaled

Χρησιμοποιώντας ένα αλγοριθμικό μοντέλο που δημιουργήθηκε από το Google AI, το «Art Transfer» δεν επικαλύπτει ή συνδυάζει απλώς την εικόνα σας με το επιλεγμένο έργο τέχνης, αλλά παρουσιάζει μια «αλγοριθμική αναδημιουργία».

«Πολλά πειράματα της Google Arts & Culture δείχνουν τι μπορεί να γίνει όταν συνδυάζετε η τέχνη και η τεχνολογία», λέει το site του Google Arts & Culture. «Ειδικότερα η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να είναι ένα ισχυρό εργαλείο όχι μόνο στα χέρια των καλλιτεχνών, αλλά και να λειτουργήσει ως ένας νέος τρόπος για να βιώσουν και να μάθουν οι άνθρωποι την τέχνη με εναλλακτικές μεθόδους».

art transfer elpidis

Η νέα εφαρμογή σας επιτρέπει είτε να μετατρέψετε ολόκληρη την εικόνα σας σε ένα έργο τέχνης, είτε να επιλέξετε την συγκεκριμένη περιοχή που θέλετε να μεταμορφωθεί. Για να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο, απλά κατεβάστε την εφαρμογή Google Arts & Culture smartphone app, κάντε κλικ στο εικονίδιο της κάμερας στο κάτω μέρος της οθόνης και επιλέξτε το εργαλείο «Art Transfer».

Κατεβάστε την εφαρμογή Ios και Android 

Ελένη Αντωνίου www.ogdoo.gr