Μπαζάρ βιβλίου για καλό σκοπό. Βιβλία για όλους με 3 ευρώ. Οι εκδόσεις Εν Πλω διοργανώνουν μπαζάρ βιβλίου για την υποστήριξη του «Δικτύου Στήριξης Φυλακισμένων & Αποφυλακισμένων Γυναικών». Το μπαζάρ θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 και την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου στο Αμφιθεάτρο του Πολεμικού Μουσείου και 1 ευρώ από κάθε βιβλίο θα πάει για τις ανάγκες του «Δικτύου».

Ο σκοπός του μπαζάρ


Οι Εκδόσεις Εν Πλω προσφέρουν 1 ευρώ από την αγορά κάθε βιβλίου για την υλοποίηση ενός κινητού σημείου πώλησης καφέ (Coffee Bike), όπου θα απασχολούνται καθημερινά 6 γυναίκες, δίνοντας μια ευκαιρία επαγγελματικής επανένταξης στις αποφυλακισμένες γυναίκες που υποδέχεται το «Δίκτυο».


Τίτλοι από 3 ευρώ


Στο μπαζάρ των εκδόσεων Εν πλω θα βρούμε περισσότερους από 120 τίτλους βιβλίων με 3 ευρώ. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Φουαγιέ του Αμφιθεάτρου του Πολεμικού Μουσείου, θα υπάρχουν εκατοντάδες τίτλοι βιβλίων ποικίλης θεματολογίας για μικρούς και μεγάλους. Παράλληλα με κάθε αγορά αξίας 10 ευρώ επιλέγουμε ένα ακόμα βιβλίο εντελώς δωρεάν από το τμήμα προσφορών, ενώ με κάθε αγορά, συμμετέχουμε στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί με τη λήξη του μπαζάρ για ένα διήμερο ταξίδι στην Ελλάδα για 2 άτομα.

Μπαζάρ βιβλίου στο Πολεμικό Μουσείο, Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου: 2μμ – 10μμ, Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου: 10πμ – 10μμ, Αμφιθέατρο Πολεμικού Μουσείου, Ριζάρη 2, Αθήνα / Πληροφορίες: 211 11 98 900-1


www.iefimerida.gr