Ο Black Coffee ένωσε τις δυνάμεις του με τους Diplo και Elderbrook και μαζί παρουσιάζουν το “Never Gonna Forget”!

Ο Black Coffee συνεργάστηκε με τους παγκοσμίου φήμης super stars, Diplo και Elderbrook σε ένα νέο single με τίτλο “Never Gonna Forget”. Πρόκειται για μια εμπνευσμένη, συναισθηματική, electro-acoustic δημιουργία που συνδυάζει τους ήχους της κιθάρας με τα  τέλεια φωνητικά του υποψήφιου για Grammy, Elderbrook.

Το “Never Gonna Forget” σηματοδοτεί την έκτη και τελευταία single κυκλοφορία από το πολυαναμενόμενο, επερχόμενο album του Black Coffee, που θα περιέχει επίσης συνεργασίες με τον Pharrell Williams, την βρετανίδα τραγουδίστρια τραγουδοποιό Celeste, την Sabrina Claudio και το απόλυτο icon της R&B, Usher.

“Ορίστε … η τελική μου προσφορά πριν από την επίσημη κυκλοφορία του #Subconsciously στις 5 Φεβρουαρίου! Με υπερηφάνεια παρουσιάζω την τελευταία μου συνεργασία με τους Diplo & Elderbrook, “Never Gonna Forget!””, έγραψε ο Νοτιοαφρικάνος μουσικός παραγωγός και DJ.

To album του καλλιτέχνη θα έχει τίτλο “Subconsciously”, που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 5 Φεβρουαρίου από την Ultra Music.

Θοδωρής Κολλιόπουλος www.soundarts.gr