Ο Waldeck συνεργάζεται ξανά με την Joy Malcolm στο ολοκαίνουριο τραγούδι, “Where do we go from here?”! Ο Klaus Waldeck είναι μουσικός και πρώην δικηγόρος από την Βιέννη. O τελευταίος του δίσκος, με τίτλο “Atlantic Ballroom” το 2018 συνοδεύτηκε από μια περιοδεία με σκοπό την προώθησή του, που τον έφερε και από την Αθήνα (Fuzz Live Music Club) την ίδια χρονιά.

Τώρα ο αγαπημένος μουσικός επανέρχεται με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι που ερμηνεύει η πρώην τραγουδίστρια των Incognito, Joy Malcolm. To τραγούδι έχει τίτλο “Where do we go from here?”, για την κυκλοφορία του οποίου μας ενημέρωσε ο ίδιος ο Waldeck μέσα από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης του μαζί με την αποκάλυψη πως σύντομα θα κυκλοφορήσει και ένα “road movie album” που θα έχει τίτλο “Grand Casino Hotel”.

Τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού υπογράφουν οι δύο ερμηνευτές του και είναι διαθέσιμο μέσω της δισκογραφικής εταιρείας του Waldeck, Dope Noir Records. Ο Waldeck μαζί με την τραγουδίστρια Valérie Sajdik, δημιούργησαν το side project group, Saint Privat το 2002. Το πρώτο τους album με τίτλο “Riviera” κυκλοφόρησε το 2004.

Θοδωρής Κολλιόπουλος www.soundarts.gr