Νέο, σκοτεινό trailer για το Snyder Cut του Justice League. Το καινούριο υλικό αφήνει υποσχέσεις…

Ένα ακόμη trailer δόθηκε στη δημοσιότητα για το re cut του Justice League υπό τον Zack Snyder, που δείχνει πολλά περισσότερα για τη σκοτεινή και φιλόδοξη προσπάθεια πάνω στη γνωστή superhero movie, που βγήκε για πρώτη φορά στους κινηματογράφους τον Νοέμβριο του 2017.

Υπενθυμίζουμε πως τότε, ο σκηνοθέτης των 300, Watchmen, Man of Steel και Batman V. Superman: Dawn of Justice ήταν η μεγαλύτερη ελπίδα των ανθρώπων της Warner Bros αλλά και της DC Comics για να σταματήσουν την ξέφρενη πορεία της Marvel, που κυριολεκτικά σάρωνε στο box office. To αποτέλεσμα ωστόσο ήταν κάτι παραπάνω από απογοητευτικό για πολλούς λόγους. 

Ο Zack Snyder είχε εγκαταλείψει τα γυρίσματα του Justice League έπειτα από την αυτοκτονία της 20χρονης κόρης του Autumn, τον Μάρτιο του 2017, με το studio να καλεί εσπευσμένα τον σκηνοθέτη των δύο πρώτων Avengers, Joss Whedon, προκειμένου να ολοκληρώσει τα γυρίσματα. Ο Whedon ωστόσο επεκτάθηκε πολύ περισσότερο, προσθέτοντας δικά του πράγματα και γράφοντας ξανά κάποιες από τις προϋπάρχουσες σκηνές. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν, επιεικώς, μία τεράστια αποτυχία και ασφαλώς κάτι που απείχε μίλια από αυτό που είχε στο μυαλό του αρχικά ο Snyder. Για την ακρίβεια ο Whedon ανασκεύασε το 20 – 25% της ταινίας.

Το νέο trailer για το Snyder Cut του Justice League δίνει στους fans πολλά στοιχεία από τη ματιά του σκηνοθέτη και το όραμα που είχε αρχικά για την ταινία και γενικότερα για το εν λόγω superhero franchise. Υπάρχει νέο υλικό, CG effects και μπόλικα edits, με τη συνολική του διάρκεια να ξεπερνά τις 4 ώρες, γι’ αυτό άλλωστε και θα έχει τη μορφή mini series 4 επεισοδίων.

Το Snyder Cut του Justice League αναμένεται μέσω του HBO Max τον Ιανουάριο του 2021, με τους Henry Cavill, Ben Affleck, Gal Gadot, Ezra Miller, Jason MomoaJeremy Irons και Ray Fisher στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας esquire.com.gr