Το smash-hit της Whitney Houston, “I Wanna Dance With Somebody”, αποκτά μια νέα, ενδιαφέρουσα διασκευή από τις The Puppini Sisters!

Οι Puppini Sisters υποδέχονται τη νέα δεκαετία με ένα ολοκαίνουργιο album σε συνεργασία με τη θρυλική Pasadena Roof Orchestra. Το “Dance, Dance, Dance” διαθέτει έναν εντυπωσιακό συνδυασμό κλασσικών προτύπων jazz, αναζωογονώντας κλασσικές pop επιτυχίες. Kάθε τραγούδι είναι εμπνευσμένο από κάποιο χορό όπως το Cha Cha Cha, το Foxtrot και το Lindy Hop, πράγμα που καθιστά το “Dance, Dance, Dance” ιδανικό album για κάθε χορευτή και τραγουδιστή.

Στο album θα περιλαμβάνονται έντεκα διασκευές και ένα νέο, πρωτότυπο τραγούδι που έγραψαν τα τρία κορίτσια που αποτελούν το συγκρότημα. Lady Gaga, Abba, Dolly Parton, Alberto Rabagliati, Screamin’ Jay Hawkins, Harry Richman, Bobby Darin, CHIC είναι μόνο μερικά τα ονόματα των οποίων τα τραγούδια έλαβαν μια νέα εκδοχή για το εν λόγω album.

Ανάμεσά τους και το θρυλικό “I Wanna Dance With Somebody” που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά η Whitney Houston το 1987 μέσα από το πολύπλατινένιο album της “Whitney”. Η διασκευή είναι προσαρμοσμένη σε ρυθμό Lindy Hop και το σίγουρο είναι πως θα ενθουσιάσει τους fans του είδους.

Θοδωρής Κολλιόπουλος www.soundarts.gr