Το δημοφιλές συγκρότημα από το Βέλγιο οι Hooverphonic, παρουσιάζουν το animated music video για το νέο τους τραγούδι με τίτλο “Summer Sun”.

Οι αγαπημένοι Hooverphonic, το συγκρότημα που επιλέχτηκε να εκπροσωπήσει τη χώρα του, το Βέλγιο, στον διαγωνισμό της Eurovision 2020, με το τραγούδι “Release Me”, μια όμορφη μπαλάντα που έγραψαν οι Alex Callier και Luca Chiaravalli, επανέρχονται τώρα με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι.

Ο τίτλος του είναι “Summer Sun” και πρόκειται για ένα groovy χαρακτηριστικό Hooverphonic τραγούδι, με καλοκαιρινή διάθεση στο πιο διαφορετικό και αντίξοο καλοκαίρι! Στο τραγούδι συμμετέχουν και μέλη της The Belgian Session Orchestra!

Πριν από λίγες μόνο ώρες έκανε πρεμιέρα και το επίσημο music video που το συνοδεύει, το οποίο είναι βασισμένο στο υπέροχο animation του Studio Fluxi. Τη σκηνοθεσία του συνυπογράφουν οι Jeroen Aendekerk και Dorien Smeets ενώ το σχεδιασμό του χαρακτήρα και το animation, ο Robin Martens.

To τελευταίο album των Hooverphonic ήταν το “Looking for Stars” του 2018στο οποίο συμπεριλαμβάνονταν singles όπως το ομότιτλο, το “Romantic”, το “Uptight” και το “Horrible Person”.

Θοδωρής Κολλιόπουλος www.soundarts.gr