Ο Billy F. Gibbons των ZZ Top παρουσιάζει το music video για το τραγούδι “Missin’ Yo’ Kissin’”!

Το “The Big Bad Blues”, όπως υποδηλώνει ο τίτλος, επικεντρώνεται στη διαχρονική αγάπη του Billy F. Gibbons (γνωστός από το θρυλικό συγκρότημα των ZZ Top), για τα blues και το rock & roll, προβάλλοντας φωνητικά επηρεασμένα από αυτά τα είδη και κιθαριστικά riffs που χρησίμευαν ως θεμέλιο για τις πολυάριθμες επιτυχίες του τις τελευταίες πέντε δεκαετίες. Το album του 2018, αποτελείται 11 τραγούδια ανάμεσα στα οποία συναντήσαμε και διασκευές όπως τα: “Standing Around Crying” (Muddy Waters), “Bring It to Jerome” (Jerome Green), “Crackin’ Up” (Bo Diddley), μαζί με μερικά πρωτότυπα, υπογεγραμμένα από τον ίδιο τον Billy. Πρώτο δείγμα από αυτό το δισκογραφικό του εγχείρημα ήταν μια άλλη διασκευή, αυτή στο τραγούδι “Rollin’ and Tumblin’” που κυκλοφόρησε το 1929 από τον Hambone Willie Newbern και γνώρισε αργότερα μεγάλη επιτυχία από τον Muddy Waters.

Ακολούθησε το single “Missin’ Yo’ Kissin’” από την Gilligan Stillwater, τη γυναίκα που ο ίδιος ο Billy αποκαλεί στοργικά και νόμιμα “Miz Gibbons”.

Το music video του τραγουδιού γυρίστηκε στις 11 Νοεμβρίου της ίδιας χρονιάς στο θέατρο Aztec στο Σαν Αντόνιο, του Τέξας, καθώς ο frontman των ZZ Top βρισκόταν σε περιοδεία.

Το clip ανακαλύφθηκε ξανά από τον drummer του Gibbons στην περιοδεία, Matt Sorum, πρώην μέλος των Guns N ‘Roses, ο οποίος έπαιξε επίσης στο album. O Sorum στο soundcheck της συναυλίας αυτής γνώρισε το φωτογράφο και κινηματογραφιστή Harry Reese, ο οποίος ανέλαβε όλα τα υπόλοιπα. Ιδού το αποτέλεσμα…

Θοδωρής Κολλιόπουλος www.soundarts.gr