Ο CeeLo Green παρουσιάζει το music video του “Down With The Sun” ζωντανά από το Easy Eye Sound Studio!

Συνεχίζοντας την προώθηση της τελευταίας του ολοκληρωμένης, δισκογραφικής δουλειάς, ο CeeLo Green παρουσιάζει ένα music video για το τραγούδι “Down With The Sun”. Το τραγούδι αποτελεί μία αιθέρια, neo soul δημιουργία, στην παραγωγή της οποίας συναντάμε φυσικά των Dan Auerbach, frontman των Black Keys. Ο 41χρονος μουσικός και τραγουδιστής συνοδεύει τον CeeLo Green τόσο στη φωνή όσο και στην σύνθεση του τραγουδιού, μετατρέποντάς το σε ένα πραγματικό διαμάντι.

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων του music video οι δύο καλλιτέχνες και το μουσικό επιτελείο τους βρέθηκαν στο Easy Eye Sound Studio και το τελικό αποτέλεσμα παρουσιάζεται στις ψηφιακές πλατφόρμες μέσα από μία ρετρό εικόνα. Μουσική και εικόνα γίνονται “ένα” και ήδη το music video έχει ξεπεράσει τις 90.000 θεάσεις στο YouTube.

Όπως προείπαμε για την παραγωγή του δίσκου του “CeeLo Green Is Thomas Callaway”, ο Αμερικανός ερμηνευτής συνεργάστηκε με τον Dan Auerbach και στη συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στο SounDarts.gr δήλωσε: “Έχουμε ιστορία και μια φιλία και μετά αποφασίσαμε να εκμεταλλευτούμε αυτήν την ευκαιρία για να συνεργαστούμε, έτσι πήγαμε στο στούντιο. (Ο δίσκος) Ξεκίνησε πολύ απλά και στη συνέχεια άρχισε να διαμορφώνεται και να λαμβάνει σύλληψη. Έγινε προϊόν αυτού του περιβάλλοντος και ένα συμπαγές σώμα εργασίας”.

Ηλέκτρα Λήμνιου www.soundarts.gr