Ο frontman των National, Matt Berninger κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι, “Let It Be” το οποίο θα παρουσιαστεί στην επερχόμενη deluxe edition του solo album του, “Serpentine Prison”.

Γραμμένο από τον ίδιο τον Matt Berninger και τον Mike Brewer, και σε παραγωγή του θρυλικού Booker T Jones, αυτή η επίσημη αναδρομική διαδρομή σηματοδοτεί μια νέα επιχείρηση για τον rock καλλιτέχνη καθώς εξερευνά την ανάπτυξη και την εξέλιξη μιας φιλίας. Η deluxe edition του “Serpentine Prison” θα είναι διαθέσιμη στις 12 Μαρτίου ψηφιακά και στις 21 Μαρτίου, σε φυσική μορφή.

Περιγράφοντας τη μοναδική κυκλοφορία, ο Berninger έγραψε μυστηριωδώς «Αυτό είναι ένα νέο τραγούδι για έναν παλιό εχθρόφιλο. Όχι ο Paul McCartney ή ο Westerberg”.

Με την προσθήκη έξι συνολικά νέων-bonus τραγουδιών, όπως το “Let It Be” και ένα άτιτλο δεύτερο πρωτότυπο τραγούδι, ο Berninger θα μας παρουσιάσει επίσης τις διασκευές του σε τραγούδια όπως: “Big Bird” του Eddie Floyd“In Spite Of Me” των Morphine“Then You Can Tell Me Goodbye” της Bettye Swan και “European Son” των the Velvet Underground.

Το “Let It Be” θα κυκλοφορήσει παράλληλα με ένα επίσημο music video σε σκηνοθεσία και animation από τον Hopper Mills, παιδί των αναγνωρισμένων σκηνοθετών Miranda July και Mike Mills. Η κυκλοφορία αυτή θα σηματοδοτήσει επίσης το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Mills σε ηλικία μόλις 9 ετών.

Θοδωρής Κολλιόπουλος www.soundarts.gr