Ο Gregory Porter στο νέο του music video για το “Concorde” εμπνέεται από την ιστορική Mars 2020 Perseverance Rover Mission, πριν από την οποία κλήθηκε από τη NASA να ερμηνεύσει!

Είσαστε έτοιμοι να μάθετε μία μοναδική ιστορία; Ο Gregory Porter νιώθοντας μεγάλη τιμή για αυτό που του συνέβη, μοιράστηκε μαζί μας το νέο του music video, το οποίο εμπνεύστηκε από σχετική αποστολής της NASA. Πιο συγκεκριμένα, στις 23 Ιουλίου απολαύσαμε μέσα από τις ψηφιακές μας πλατφόρμες το νέο του single “Concorde” με την τελική του εικόνα. Υπό την σκηνοθετική επιμέλεια του Tristan Aurouet παρακολουθούμε τον Porter με στολή αστροναύτη να εμπλέκεται στα όνειρα ενός μικρού παιδιού.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Gregory Porter εμφανίστηκε λίγο πριν την αποστολή Mars 2020 Perseverance Rover της NASA ερμηνεύοντας το τραγούδι “America The Beautiful”, ερμηνεύοντας το τραγούδι από το σπίτι του. Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Porter ανέφερε: “Είναι υπέροχο να είσαι μέρος αυτού του θεαματικού γεγονότος και να μοιράζεσαι σε μία συλλογική στιγμή της διαπλανητικής περιπέτειας με εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο”.

Το “Concorde” περιλαμβάνεται στην επερχόμενη, ολοκληρωμένη, δισκογραφική δουλειά του τραγουδιστή με τίτλο “All Rise”. Ο δίσκος πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 28 Αυγούστου μέσω της Decca και Blue Note Records.

Ηλέκτρα Λήμνιου www.soundarts.gr