Ο Sir Tom Jones κυκλοφορεί ένα υπέροχο νέο single…! Ο κριτής του «The Voice» τραγουδά τo «Talking Reality Television Blues».

Ο Tom Jones ανακοίνωσε τα σχέδια του για την κυκλοφορία ενός ολοκαίνουριου album από διασκευές και μαζί παρουσιάζει το πρώτο δείγμα του μια επανεκτέλεση του «Talking Reality Television Blues» του Todd Snider.

H διασκευή ακολουθεί το στυλ των Radiohead και είναι το πρώτο επίσημο single από το «Surrounded By Time», το οποίο αποτελεί συνέχεια του δίσκου του «Long Lost Suitcase» του 2015. To album έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 23 Απριλίου.

«Ήμουν εκεί όταν ξεκίνησε η τηλεόραση δεν ήξερα ότι θα γινόμουν μέρος της αλλά θα μπορούσε να είναι αυτή η δύναμή της, να μας θυμίζει πόσο υπέροχοι, τρελοί και εφευρετικοί είμαστε, αλλά και πόσο τρομακτική μπορεί να είναι η πραγματικότητα που αντανακλά», είπε ο Jones.

Το νέο album του Jones είναι σε συμπαραγωγή των Ethan Johns και Mark Woodward και περιλαμβάνει επίσης ολοκαίνουριες εκδοχές/διασκευές σε τραγούδια των Bob Dylan, Cat Stevens, Bobby Cole, Michael Kiwanuka & Paul Butler κ.α.

To “Talking Reality Television Blues” του Todd Snider κυκλοφόρησε το 2019 και συμπεριλαμβανόταν στον δίσκο του “Cash Cabin Sessions, Vol. 3”  που κυκλοφόρησε μέσω των Aimless Records / Thirty Tigers.

Ηλέκτρα Λήμνιου www.soundarts.gr