Πίσω από το «ταμπού» των εξαρτήσεων: Μια καμπάνια για τους ανθρώπους του 18Ανω…

Πρόκειται για μία διαφορετική προσέγγιση που φέρνει στην επιφάνεια με θετικό τρόπο, την κοινωνική απομόνωση που βιώνουν τα εξαρτημένα άτομα.

Hομάδα των Urban Nomads εμπνεύστηκε από τις πρωτόγνωρες συνθήκες που ζούμε όλοι, εν μέσω lockdown. Το βασικό σκεπτικό της καμπάνιας στηρίχτηκε στα συναισθήματα και στις σκέψεις που βιώσαμε όλοι, ο καθένας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Ζήσαμε απομακρυσμένοι και απομονωμένοι από το κοινωνικό σύνολο. Νιώσαμε μοναξιά, κάποιοι ίσως και απόγνωση. Αλλά ακόμη και την στιγμή που «ελευθερωθήκαμε», η αίσθηση του κινδύνου, ο φόβος παρέμειναν.

Παραλληλίζοντας τα πρωτόγνωρα συναισθήματα του lockdown με την απομόνωση που βιώνουν οι άνθρωποι του 18Ανω, δημιουργήθηκε μία καμπάνια που μιλάει με ενσυναίσθηση και φέρνει στο φως την πραγματικότητα και την αλήθεια πίσω από το «ταμπού» των εξαρτήσεων.

Πρόκειται για μία διαφορετική προσέγγιση που φέρνει στην επιφάνεια με θετικό τρόπο, την κοινωνική απομόνωση που βιώνουν τα εξαρτημένα άτομα και τονίζει την ανάγκη για νέες νοοτροπίες και νέα στάση ζωής.

Στις δύσκολες μέρες που βιώνει ο κόσμος, η ομάδα των Urban Nomads σε συνεργασία με το 18Ανω ευελπιστεί να δώσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας στα παιδιά που επιλέγουν να παλέψουν για ένα καλύτερο αύριο.

Δείτε το βίντεο

Urban Nomads Συντελεστές

Γιάννης Βασταρδής, Μάγκυ Πουπλή, Μαρία Παναγιωτονάκου

Γιώργος Χαρίσης, Νόρα Γκίκα, Ίρια Σπηλιοπούλου

Ηθοποιοί

Γιάννης Στάνκογλου

Βίκυ Βολιώτη

Έλλη Τρίγου

Έκτορας Λιάτσος

Φώτης Λαζάρου

www.womantoc.gr