Τη δική της “πινελιά” βάζει η Lana Del Rey στο κλασικό “Summertime” του Greorge Gershwin και το συνοδεύει με το music video του!

Έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, η Lana Del Rey και η μουσική της παρέα ένωσαν ξανά τις δυνάμεις τους και μάς παρουσίασαν μία αισθαντική διασκευή στο κλασικό τραγούδι του George Gershwin“Summertime”. Η μελωδική φωνή της Αμερικανίδας τραγουδίστριας ηχεί ξανά στα αυτιά μας μετά από καιρό και το προαναφερθέν τραγούδι λαμβάνει εξαιρετικές jazz, blues και soul μελωδίες. Η επίσημη κυκλοφορία της διασκευής έγινε στις 19 Νοεμβρίου και συνοδεύτηκε με το music video του.

Σε αυτό θα παρακολουθήσουμε την Lana Del Rey και την παρέα της σε πρώτο πλάνο να κατευθύνονται σε έναν αίθριο χώρο, όπου τα μουσικά όργανα και το μικρόφωνο τους περιμένουν για μία ανεπανάληπτη performance. Εξωτικό θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε το τελικό οπτικό αποτέλεσμα, το οποίο “κλείνει” με ένα ζεστό, ευχαριστήριο μήνυμα προς όλες τις ορχήστρες που συνεχίζουν ακάθεκτες το φιλανθρωπικό τους έργο, ενώ υπενθυμίζουν σε όλους μας να στηρίζουμε κάθε μορφή τέχνης.

Για την ιστορία αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι το “Summertime” ακούστηκε για πρώτη φορά το 1935, με τον George Gershwin να υπογράφει τη μουσική του τραγουδιού και τους DuBose Heyward και Ira Gershwin τους στίχους του.

Ηλέκτρα Λήμνιου www.soundarts.gr