Φοινικόφυλλα, βουτιές σε καταρράκτες και ζεστά κίτρινα, μπλε και πράσινα χρώματα φέρνουν λίγο καλοκαίρι ακόμα στο νέο video clip των Sugahspank και Blend Mishkin.

Το τραγούδι που μόλις κυκλοφόρησε είναι το πρώτο single από την πολυαναμενόμενη καινούρια ολοκληρωμένη δουλειά τους, που θα διανεμηθεί φέτος το Νοέμβριο, υπό τον τίτλο «Paint Everything White». Πρόκειται για την πρώτη συνεργασία των δύο μουσικών μετά από 12 χρόνια και το άλμπουμ «The Incredible The Invisible», μία σύμπραξη που είχε λάβει πολύ θετικές κριτικές και άφησε μία αίσθηση προσμονής για τις επόμενες κοινές δουλειές των δύο καλλιτεχνών.

Στο «Yummy Man», οι soul επιρροές της Sugahspank (aka Γεωργία Καλαφάτη) αγκαλιάζονται από τη ρέγγε διάθεση του Blend Mishkin (κατά κόσμος Γιώργος Μαντάς), φτιάχνοντας ένα ανέμελο και πολύ γκρουβάτο, τετράλεπτο κομμάτι. Κάπου μεταξύ Χαβάης και Κατμαντού, το νέο track μας μεταφέρει σε ένα beach bar την ώρα που σκάει το κύμα, με λουλουδάτα φορέματα και τον παράδεισο να βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά.  Το video clip κυκλοφόρησε αποκλειστικά από το κανάλι του περιοδικού Reggaeville στο Youtube και έχει λάβει ήδη διθυραμβικά σχόλια, απόλυτα ταιριαστά στην αβίαστη γκρούβα της Sugahspank και την καλοδουλεμένη, μουσική και οπτική, παραγωγή.

Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει από την Rewind Guaranteed / Boom Selectah Records.

Από την Άννα Φαρδή www.pepper966.gr